THE CHEF
Έπειτα από τις σπουδές μου έχοντας πλέον εφόδιο νέους μαγειρικούς, καλλιτεχνικούς και δημιουργικούς ορίζοντες ξεκινώ ένα πολυπολιτισμικό επαγγελματικό ταξίδι σε κουζίνες όλου του κόσμου.
Οι μνήμες μου από εκείνη περίοδο με μεταφέρουν στο Αθηναϊκό εστιατόριο “Cosmo” στο Κολωνάκι, τη “Santa Monica” της Μυκόνου, την Αλόννησο, τη Ζάκυνθο τη Πάρο και με οδηγούν νοσταλγικά στην Ελβετία όπου μαθήτευσα κοντά σε διακεκριμένους Γάλλους chef, αλλά και στη γοητευτική Λατινική Αμερική η οποία και αποτέλεσε σταθμός για την γαστρονομική μου ταυτότητα!
Μέσα από τα δύο χρόνια αφοσίωσης στη λατινοαμερικάνικη κουλτούρα έφτασα να γνωρίσω και να αγαπήσω το πιάτο που θα καταλήξει να υπογράφει όλη μου τη πορεία και να εκφράζει τη μαεστρία, την αγάπη και το πάθος μου ως chef της gourmet,
μεσογειακής κουζίνας, το σεβίτσε!
Τρία χρόνια μετά ο χρόνος με βρίσκει στο νέο μου εστιατόριο Kirtos, έναν νέο χώρο στην ακτογραμμή της Λίνδου, που φιλοξενεί την αγάπη μας για τη διαφορετική, αυθεντική, μεσογειακή κουζίνα. Το νέο μου εγχείρημα, που έχει ως πυρήνα την ποιότητα και την φρεσκάδα των πρώτων υλών, ευελπιστεί να προσφέρει στους επισκέπτες την απόλυτη εμπειρία “from sea to table”.