THE CHEF

Η πρώτη μου επαφή με την τέχνη της μαγειρικής ήρθε με τη μορφή της μάθησης όταν ξεκίνησε η εκπαίδευση μου σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας, τη Σπονδή. Όπου οι απαιτήσεις και το quality status του εστιατορίου με βοήθησαν να εξελιχθώ αλλά και να γνωρίσω νέες πτυχές της γαστρονομίας.
Μέσα από την εμπειρία αυτή προκύπτει η ανάγκη για βαθύτερη γνώση η οποία με οδηγεί σε ένα νέο κόσμο τεχνογνωσίας, όταν αποφασίζω να ακολουθήσω τις σπουδές μου, ως χημικός Chef.
Οι γνώσεις μου στη μαγειρική χημεία αποτελούν σημείο-κλειδί για τη τεχνογνωσία, την υποδομή και τις βασικές αρχές που ακολουθώ μέχρι και σήμερα στην γαστρονομία.

Έπειτα από τις σπουδές μου έχοντας πλέον εφόδιο νέους μαγειρικούς, καλλιτεχνικούς και δημιουργικούς ορίζοντες ξεκινώ ένα πολυπολιτισμικό επαγγελματικό ταξίδι σε κουζίνες όλου του κόσμου.

Οι μνήμες μου από εκείνη περίοδο με μεταφέρουν στο Αθηναϊκό εστιατόριο “Cosmo” στο Κολωνάκι, τη “Santa Monica” της Μυκόνου, την Αλόννησο, τη Ζάκυνθο τη Πάρο και με οδηγούν νοσταλγικά στην Ελβετία όπου μαθήτευσα κοντά σε διακεκριμένους Γάλλους chef, αλλά και στη γοητευτική Λατινική Αμερική η οποία και αποτέλεσε σταθμός για την γαστρονομική μου ταυτότητα!

Μέσα από τα δύο χρόνια αφοσίωσης στη λατινοαμερικάνικη κουλτούρα έφτασα να γνωρίσω και να αγαπήσω το πιάτο που θα καταλήξει να υπογράφει όλη μου τη πορεία και να εκφράζει τη μαεστρία, την αγάπη και το πάθος μου ως chef της gourmet,
μεσογειακής κουζίνας, το σεβίτσε!

Το 2009 αποφασίζω να φέρω για πρώτη φορά το σεβίτσε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Λίνδο, της Ρόδου όπου ανοίγω το πρώτο μου εστιατόριο το Olive Street!
Η αγάπη μας για τη μαγειρική τέχνη, την απλότητα, την ηρεμία αλλά και η ανάγκη μας για μία νέα εμπειρία στο φαγητό οδήγησαν το “Δρόμο της ελιάς, στο δρόμο της επιτυχίας!” Μία επιτυχία που συνεχίστηκε για χρόνια και διεκόπη από τη πανδημία του Covid19.

Τρία χρόνια μετά ο χρόνος με βρίσκει στο νέο μου εστιατόριο Kirtos, έναν νέο χώρο στην ακτογραμμή της Λίνδου, που φιλοξενεί την αγάπη μας για τη διαφορετική, αυθεντική, μεσογειακή κουζίνα. Το νέο μου εγχείρημα, που έχει ως πυρήνα την ποιότητα και την φρεσκάδα των πρώτων υλών, ευελπιστεί να προσφέρει στους επισκέπτες την απόλυτη εμπειρία “from sea to table”.